Psikoterapi Okulu 8 Başlıyor!

Psikoterapi Okulu 8 Başlıyor!

18 ay teorik eğitim ve 6 ay süpervizyon sürecini içeren uzun soluklu bir Bütüncül Psikoterapi eğitimi sizi bekliyor. Erken kayıt fırsatlarından yararlanmak için bizi arayın!

  

Psikoterapi Okulu katılımcılara temel terapi becerilerini kazandırmayı, muhtelif güncel terapi kuramlarını kavrayarak bütüncül bir bakış açısı kazandırmayı ve katılımcıların terapist olma yolunda kendi kişisel farkındalık ve iç görülerini artırmayı hedefleyen bir eğitim programıdır. Alanında uzman psikoterapistlere yeni ve bütüncül bir bakış açısı ve uygulama pratiği sağlayacak programın alandaki büyük bir boşluğu doldurması hedeflenmektedir.

Her biri 6 ay sürecek 3 modülden toplamda 18 ay olarak planlanan eğitim, her ayın 4. Haftasonu iki tam gün (Sabah 09:00- Akşam 17:00) şeklinde programlanmıştır ve toplamda 288 saat sürecektir. Üç  modül süresince, eğitim içerisinde teorik derslerin yanı sıra terapi uygulamalarına ilişkin pratik çalışma ve rol playing uygulamaları yapılacaktır. Katılımcılar 18 ay teorik eğitimin ardından +15 saat bireysel süpervizyon aşamasından geçecektir. Süpervizörün gerekli gördüğü durumda ise katılımcının kendi terapi sürecinden geçmesi beklenmektedir.

Eğitim programı, mesleki gelişimine katkı sağlamak isteyen tüm ruh sağlığı çalışanlarına yöneliktir.  Katılımcıların ruhsal sağlık alanında eğitim veren herhangi bir bölümden lisans veya yüksek lisans mezunu olması gerekmektedir. ⠀

Psikoterapi okulu eğitmen kadrosu, Dr. Öğretim Üyeleri ve Bütüncül Psikoterapi Eğitmenlerinden oluşmaktadır. Eğitimin ilk 3 modülüne sınırlı sayıda alan dışı öğrenci kabul edilecektir. Süpervizyon kısmına alan dışından katılımcı kabul edilmeyecektir. Bu bağlamda sadece psikoterapi kuramları hakkında bilgi edinmek isteyen yazar, sinemacı, sanatçı, sosyolog vb. profesyoneller arasından kişiler ön görüşmeye alınarak kabul edilebilecektir. ⠀

Sizler de bu yoğun eğitim programı ile mesleki ve kişisel gelişiminize katkı sağlamak istiyorsanız sınırlı sayıda olacak kontenjanımızdaki yerinizi hemen ayırtın!

Detaylı bilgi ve kayıt için:
0545 881 04 05

[email protected]

Paylaş